Меню

Bulgaria Air

1

Bulgaria Air - Самолетни Билети

Евтини полети от България до Лондон, Милано, Дортмунд, Париж или Айндховен - Резервация!

Ръчен багаж

Всяка авиокомпания има свои правила относно броя, размерите и теглото на багажа, който можете да превозвате в кабината на самолета.

Затова, преди да се насочите към летището за полет на Bulgaria Air, задължително се уверете, че багажът, който сте приготвили, отговаря на изискванията на авиокомпанията.

Максималните размери на ръчния багаж на Bulgaria Air не трябва да надвишават 55x40x20 см. Независимо дали пътувате в икономична или в бизнес класа, имате право да превозвате само 1 брой ръчен багаж с тегло до 10 кг.

Имайте предвид, че козметика (лосиони, гелове, шампоани, паста за зъби и др.), безалкохолни напитки и течни храни трябва да бъдат опаковани в пластмасови контейнери с максимален обем до 100 мл. Всички контейнери трябва да се поберат в една прозрачна найлонова торбичка с вместимост не повече от  1 л. Могат да бъдат направени до две изключения – превоз на храни за бебета и превоз на лекарства, необходими по време на полета.

Съветваме ви да пренасяте ценни предмети като персонален компютър, фотоапарат, ценни книжа, пари, скъпоценни камъни и метали, ключове, бижута, търговски документи и др, в ръчния си багаж.