Меню

Bulgaria Air

1

Bulgaria Air - Самолетни Билети

Евтини полети от България до Лондон, Милано, Дортмунд, Париж или Айндховен - Резервация!

Регистриран багаж

Багажът, който превозвате в багажното отделение на самолета (рeгистрираният багаж) е включен в цанта на самолетния билет на Bulgaria Air. Ограничението е 1 брой до 23 кг за икономична класа и 2 броя до 23 кг за бизнес класа.

Сборът от размерите на един куфар (височина, широчина и дължина) не трябва да надвишава 158 см. Ако надвишавате тези размери (но максимум до 203 см), трябва да заплатите такса от 30 евро за вътрешен полет и 70 евро за международен.

Ако надвишавате теглото от 23 кг. (но максимум до 32 кг), таксата за вътрешен полет е 20 евро, а за международен – 50 евро.

Допълнителен втори куфар до 23 кг и 158 см струва 20 евро за вътрешен полет и 50 евро за международен. Таксата за трети куфар е 50 и 100 евро съответно за вътрешен и международен полет.

Бебета до 2 години имат право на един куфар регистриран багаж с тегло до 10 кг и размери 115 см. Бебешка количка може да се превозва безплатно.

Ако искате да превозвате животно в багажното отделение, то неговото тегло, заедно с клетката, не трябва да надвишава 32 кг. За това се заплаща допълнителна такса в размер на 80 евро. Bulgaria Air не позволява превоз на животни между България и Великобритания.